Moulai Amine # # # #

تابعنا على :

f tw +G yt vk

Moulai Amine




موجة
My E-mail : 3rb20.com@gmail.com
My Phone No. : +201000198312
My Website : https://www.orex.club

جلاش باللحمة المفرومة

Di Da

مشرف

المزيد

ليست هناك تعليقات

تم النشر فى قسم

موضوع مثبت لمدة

NaN يوم

جلاش باللحمة المفرومة

جلاش باللحمة المفرومة
جلاش باللحمة المفرومة

لفة جلاش + لحمة مفرومة+ بصلة+زبدة وزيت+ملح وبهارات+سمنة او زبدة لدهن الجلاش+ بيضة وحليب حوالي 4/3 كوب+ فلفل اسود

نعمل العصاج: نضع الزبدة والزيت ولما يسخنوا نضع البصلة ولما تبقى دهبي ننزل باللحمة ونقلب وبعدين البهار والملح حتى يستوي.
نجيب صينية زي ما احنا عاوزين مستطيلة بنعملهم مربعات او صينيةمدورة نقطعهم مثلثات. ونجيب الجلاش ونقسمة نصين بالظبط ونغطيهم وندهن الصينية الاول زبدة او سمنة وبعدين ورقتين جلاش وندهن وورقتين تانين وهكذا لغاية مانخلص النص الاول ندهن سمنة ونضع العصاج ونكمل بنفس الطريقة ماعدا الوجه ماندهنوش الا لما نقطعه الاول بالراحه كويس وبعدين ندهن الوجه ونضجيب بيضة نحطها ف كوب ونكمل الكوب بالحليب وعليهم فلفل اسود ونقلبهم جيدا بالشوكة ونضعها على وجه الجلاش ونعيد تاني على اللي احنا قطعناهم عشان ينزلوا ف القاع ونميل الصينية ف كل الاتجاهات عشان ينزلوا ويسوي الجلاش ونضعها في فرن متوسط تقريبا بتاخد ساعه الاربع حتى يبقى لونها دهبي ( سهلة جدا ومش بتاخد وقت) ولما تطلع نقطعهم بالسكينة وتقدم والف هنا

مشاركة الموضوع

انسخ كود الشكل الذى تريده وضعه فى تعليق
اذا كنت لا تملك حساب على بلوجر قم بإختيار التعليق باسم " مجهول "
تعليقات بلوجر
تعليقات الفيس بوك

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المتابعون

مواضيع مميزة

  • الإشعارات
  • من نحن

  • اتصل بنا

  • ×

Moulai Amine




موجة
My E-mail : 3rb20.com@gmail.com
My Phone No. : +201000198312
My Website : https://www.orex.club

ادخل الاسم (إختيارى)

ادخل البريد الإلكترونى (مطلوب)

ادخل الرسالة (مطلوب)