Moulai Amine # # # #

تابعنا على :

f tw +G yt vk

Moulai Amine




موجة
My E-mail : 3rb20.com@gmail.com
My Phone No. : +201000198312
My Website : https://www.orex.club

طريقة عمل السبانخ بالطريقة المصرية طبخ السبانخ بالصلصة مع الارز

Mohamed Sadek

مشرف

المزيد

ليست هناك تعليقات

تم النشر فى قسم

تم النشر منذ

تحميل ...

طريقة طبخ السبانخ بالطريقة المصرية تحضير السبانخ بالصلصة 


 طريقة عمل السبانخ بالصلصة   

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اسمحولى اصدقائى اقدم ليكم اليوم اكله الكل بيحلبها طريقة تحضير وطبخ السبانخ بالحمة على الطريقه المصريه طريقة عمل السبانخ بالطريقة المصرية 
السبانخ من احلى الاكلات المصرية 
الكمية تكفي: 4 أشخاص
 وقت التحضير: 30 دقيقة
 وقت الطهي: 30 دقيقة
المقادير:
عمل السبانخ
 كيلوا سبانخ
شبت وكسبارة
كيلوا طماطم
بهارات اللى بتحبيها
معلقة رز 

تحضيرلعمل السبانخ
يقدح السمن ويحمر فية البصلة حتى يصفر لونها البصل والثوم في معلقة سمنة في إناء فوق نار متوسطة الحرارة 
حتى نضايف الطماطم مع البصل والتوم وعليهم البهارات حتى
تسبك وبعد غسيل السبانخ والكسبارة والشبت تقطع قطع صغيره بالسكينه رفيع جدا
وتوضع على الصلصه + معلقة الرز
الطبخ 
السبانخ
 وبنزود عليهم شوربه زى ما نحب و اللحمه المسلوقه تكمل سواها فى السبانخ
مع التقليب المستمر حتى لايتم لزق الرز معكى وبعد مارز يستوى اطفى عليها لو عندك مش بيحبوا اللحمه فى الاكل ممكن بالشوربه بس
اوحمريه اللحمه
 ملاحظات طريقة السبانخ بالطاشة

ملحوظه فى بيتحط لها طاشه توم وكسبارة وسمن زى طاشة الملوخيا فى الاخر يعنى تضيفى الثوم فى الاخر مش مع البصله

تصنيف طبق السبانخ : المطبخ تعليم الطبخ ، ترفية ومنوعات ،عالم حواء ، 


مشاركة الموضوع

انسخ كود الشكل الذى تريده وضعه فى تعليق
اذا كنت لا تملك حساب على بلوجر قم بإختيار التعليق باسم " مجهول "
تعليقات بلوجر
تعليقات الفيس بوك

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

المتابعون

مواضيع مميزة

  • الإشعارات
  • من نحن

  • اتصل بنا

  • ×

ادخل الاسم (إختيارى)

ادخل البريد الإلكترونى (مطلوب)

ادخل الرسالة (مطلوب)